Câştigă bani, sfaturi online

O să intru în detalii despre modalităţile pe care le-am găsit prin triaj şi eroare, despre cum să îţi faci un trai onest online. Vrei să renunţi la rutina ta zilnică de la 9 dimineaţa la 5 după amiaza? N-ar fi grozav să îţi faci un trai onest de acasă? Poţi sta în pijamale şi face bani online în acelaşi timp. Într-o zi te poţi loga în contul tău de marketing afiliat şi poţi realiza că tocmai ai câştigat sute, dacă nu chiar mii într-o singură zi de muncă. Nu o să îţi spun că făcutul banilor online e la fel de uşor ca o plimbare în parc. Nu este! Ca orice lucru în viaţă, totul necesită muncă pentru a învăţa cum să o faci în mod corect pentru a fi cu adevărat bun la asta, dar dacă urmăreşti aceste sfaturi uşoare despre făcut bani, o să faci bani online într-un timp foarte scurt. Dar întrebarea carea se ridică este: câţi bani pot face? Răspunsul la această întrebare depinde în totalitate de tine şi de etica ta de muncă. Uite câteva sfaturi despre cum să faci bani uşor.

Sfatul numărul unu:

Dacă eşti în căutare de a face bani online îţi sugerez cu căldură să îţi faci un cont gratuit pe ClickBank. ClickBank este o piaţă online care are peste 10.000 de produse digitale din care poţi alege pentru promovare. Funcționează de peste 10 ani şi sunt foarte respectaţi în industria marketing-ului pe internet. Furnizorii ClickBank plătesc până la 75% comision, procent ce nu este surclasat de niciun alt furnizor din industria marketing-ului pe internet. Produsele digitale sunt foarte convenabile atât pentru clienţi cât şi pentru vânzători. De îndată ce costurile iniţiale sunt acoperite prin dezvoltarea produsului internaţional, tot ce urmează este profit pur. Astfel, aceşti comercianţi îţi pot plăti ţie, ca afiliat, un comision excelent! Sunt o grămadă de modalităţi prin care poți face bani online cu ClickBank, iar eu aş recomanda ca odată ce ţi-ai făcut un cont gratuit de afiliat prin ClickBank să promovezi doar produse de importanţă crescută. O importanţă crescută pe ClickBank îţi spune ţie că acest program de furnizare face mulţi bani. Cu cât este mai crescută importanţa produsului pe ClickBank cu atât este mai căutat vânzătorul. Deci dacă eşti în căutare de o metodă cinstită de a face bani online, ClickBank este soluţia. Înregistrarea unui cont gratuit nu ar trebui să îţi ia mai mult de 5-10 minute. Ai încredere în mine când îţi spun că este o metodă excelentă de a face bani.

Sfatul numărul doi:

Dacă preferi vânzarea produselor fizice, care nu au legătură cu produsele informatice ţi-aş recomanda să îţi faci un cont de afiliat la link share, sau în reţeaua pepper jam. Ambele sunt pieţe online excelente pentru potenţialii vânzători afiliaţi. Motivul pentru care îmi plac acestea două pentru a face bani online este datorită calităţii furnizorilor implicaţi. Nu vei avea probleme în a face bani prin aceste 2 pieţe online afiliate. Conţin foarte multe corporaţii mari şi bine respectate prin care tu poţi face bani. Înregistrează-te cu un cont de afiliat pe una din platforme, sau chiar pe ambele. Nu are importanţă. Caută prin piaţa lor online şi găseşte câteva programe afiliate cu o rată mare de comision prin care poţi face bani online.

Sfatul numărul trei:

Acum că te-ai înregistrat pe câteva reţele afiliate şi ţi-ai pus în ordine contul, este timpul să trecem la pasul următor de a face bani online. Acesta este cel mai bun sfat pe care aş putea să ţi-l dau pentru a face bani online cinstit.

Ca să faci bani pe internet, trebuie să ştii ce faci! Punct! Asta implică un proces de învăţare din partea ta, urmărirea de forumuri ale afiliaţilor cum ar fi the warrior forum for starters. The warrior forum este forumul numărul unu online. Sunt o grămadă de minţi strălucite ale marketing-ului acolo. Citeşte postările şi începe să înveţi lucrurile de bază ce ţin de marketing-ul pentru afiliaţi. Pune întrebări. Următorul meu pas pentru a face bani online este să înveţi de la oameni care deja fac bani. Asta implică citirea unui e-book bun sau înrolarea într-un program de făcut bani online de acasă care te poate ghida pas cu pas şi îţi poate arăta exact cum să fii de succes în aventura ta de a face bani de acasă. Ţine minte că informaţia înseamnă putere, iar puterea înseamnă bani. Petrece în jur de 25% din timpul tău învăţând despre cum să faci bani şi restul de 75% ducându-ţi la bun sfârşit sarcinile, sarcini care constau în promovarea produselor tale de afiliat. Îţi poţi promova produsele de afiliat online prin următoarele metode. Îţi voi arăta cum să faci bani prin aceste metode de marketing pe care şi eu le folosesc personal. Acum să trecem la pasul numărul patru!

Sfatul numărul patru:

Câştigă bani, sfaturi onlineUite nişte sfaturi pentru a-ţi monetiza programele de afiliat. Acesta este un sfat pe care îl recomand tuturor afiliaţilor noi, sau oricui doreşte să facă bani online. Învaţă metodă bum-marketing! Acest lucru nu ar trebui să dureze mai mult de jumătate de ora şi este impetuos necesar ca tu să ai o anumită înţelegere a acestui concept dacă vrei să faci bani online. Chiar dacă nu eşti marketeer afiliat, tot trebuie să cunoşti şi să înţelegi acest concept, dacă eşti serios în legătură cu generarea unui venit substanţial pe internet. Acesta este un curs gratuit, trebuie doar să cauţi pe google şi să citeşti. Ok, acum că te-ai înscris pe nişte platforme de marketing şi eşti afiliat, ai început să faci bani online. Sper că ai citit nişte e-book-uri bune  sau că ai luat parte la un curs care te-a învăţat cum să faci bani. Ai citit despre metoda bum-marketing şi ai o înţelegere de bază a conceptului predat. Acum să trecem la pasul numărul 5, asta este partea interesantă! Asta îţi va arăta cum să faci bani online prin anunţuri, forumuri, articole, postat pe bloguri şi prin propriul site de marketing afiliat.

Sfatul numărul cinci:

Întotdeauna recomand ca afiliaţii noi să înceapă să scrie anunţuri pentru a căpăta o înţelegere de bază asupra clasării anunţurilor tale cât mai sus pentru cuvintele tale cheie. De îndată ce anunţurile tale sunt clasate pe prima pagină Google prin căutarea unei fraze, înseamnă că ai înţeles metoda bum marketing cu succes şi ar trebui să începi să faci bani online prin anunţurile pe care le scrii. Unele din anunţurile mele preferate online pe care le folosesc sunt US free ads, craigslist şi kijiji. Kijiji este website-ul de anunţuri online al eBay-ului. Nu mă întreba cum au ajuns la acest nume. Tot ce ştiu este că au un trafic decent, aşa că foloseşte-te de acest aspect. Sunt tone de alte anunţuri online prin care poţi face bani, dar acestea trei sunt favoritele mele. Aşa că eşti liber să experimentezi!

Sfatul numărul şase pentru a face bani online: Postarea folderelor directoare! Extrem de important, folderele directoare au proprietatea de a rămâne foarte mult timp pe internet. Asta înseamnă că articolele pe care le vei scrie vor pluti în online mulţi ani de acum încolo. Asta înseamnă că poţi face bani atât în prezent, cât şi pe viitor. Îţi doreşti să scrii articole bazate pe orice produs afiliat pe care încerci să îl vinzi. Folderele mele directoare preferate sunt pagini hub cum ar fi EzineArticles, E.how, Article dashboard şi Go articles. Ţine minte să foloseşti un folder director dintre cele listate care are o clasare ridicată a paginii. Astfel şi tu poţi să îţi clasezi sus cuvintele cheie pe majoritatea motoarelor de căutare cum ar fi Google, Yahoo şi Bing! Scrierea de articole este gratuită şi este una din cele mai eficiente metode de a atrage traficul de pe internet pe blogul tău sau ads-urile de afiliat. Inevitabil poţi face mulţi bani scriind articole de calitate. Scrierea de articole este prea puternică pentru a fi ignorată, aşa că profită de această oportunintate şi începe să scrii articole.