Detalii complete despre cum să faci bani online de acasă

Pentru începători, eu nu am înţeles întotdeauna cum să fac bani de acasă. Călătoria mea a început practic în 2013 atunci când am decis că sunt sătul să fiu prins în a face o muncă de birou cu care nu mă simţeam împăcat. Nu jobul în sine era problema, ci tensiunea la care eram supus de către alţi indivizi.

În momentul în care părăseam locul de muncă, eram atât de obosit încât nu mai aveam energia să fiu acolo pentru soţia mea din punct de vedere mental și să petrec timp de calitate cu ea. Mă comportam greşit în majoritatea timpului şi nu înţelegeam exact ce se întâmplă cu fericirea mea. Eu căutăm libertatea de a fi acolo pentru jumătatea mea şi în acelaşi timp să fac lucrurile pe care le îndrăgeam, în orice moment aş fi dorit.

A fi legat de o muncă la un birou unde nu există relaţii interumane mă mânca de viu progresiv. Mi-a afectat temperamentul, relaţia şi viaţa în general.

Era ca şi cum nu aş mai fi fost om, ci mai degrabă un robot.

Ca să scurtez povestea, într-o zi căutăm online, cam ca tine, despre cele mai bune modalităţi de a face bani de acasă. Nu o să te mint, eram puţin sceptic in privinţa asta. Auzisem despre oameni care au fost înşelaţi. Cred că înţelegi despre ce vorbesc.

Totuşi, eram sătul şi văzusem numeroase poveşti de success ale oamenilor care fac bani online de acasă. Erau oameni normali ca mine şi ca tine din diferite categorii sociale şi cu diferite ocupaţii. După ce am căutat o ora sau două, am descoperit un program cu care rezonam.

Era ca şi cum aş putea gusta, simţi şi vedea liberatea de a face bani de acasă. Aşa că am început, am luat legătura imediat cu sponsorul meu, m-am logat în sistem şi aplicând ce am fost învăţat în training, am început, nu după mult timp, să fac vânzări online!!!

Acum pot să petrec mai mult timp cu soţia şi sunt capabil să o susţin moral cu coafatul părului altor persoane, în acelaşi timp făcând bani de acasă în doar câteva ore de muncă! Mă bucur de vieţile noastre şi asta datorită faptului că mi-am luat timpul necesar pentru a înţelege şi pentru a pune în aplicare.

Fii foarte atent la ce sunt pe cale să te învăţ. Dacă eşti nou în acest lucru, asta te va ajuta enorm.

Ok, uite, cum să faci bani online de acasă.

Hai să începem cu ce o să ai nevoie că să începi să faci bani online

1)Ai nevoie de un trafic ţintă – Traficul se reduce la publicul țintă de pe internet. Am spus trafic ţintă deoarece ai nevoie de indivizi care deja caută exact ce ai tu de oferit. O să vorbim despre asta într-un minut.

2)Ai nevoie de conversia unui lead – Din trafic trebuie să produci lead-uri. Un lead este o persoană care este de fapt conectată cu tine şi care şi-a arătat interesul pentru ce oferi tu (obiect, serviciu, mesaj, oportunitate).

3) Ai nevoie de o conversie a vânzărilor – Ok, acum că generezi lead-uri, trebuie să începi să generezi vânzări. Lead-urile pe care le creezi vor cumpăra la un moment dat exact ce oferi  tu şi astfel vei începe să faci vânzări.